maanantai 16. syyskuuta 2013

Kirppistelyä Poutapilvessä

Eilen oli mahtava päivä!
Aurinko paistoi ja se veti todella kivasti kävijöitä järjestämällemme lastentarvikekirppikselle HVK:n päiväkodin tiloihin.

Kirppiksen paikkavuokrat sekä buffetin tuotto laitetaan lyhentämättömänä Tarvasjoen hoitolasten kevätretkikassaan, jonka luovutamme heille kevään kynnyksellä.

Myyjiä oli eilen paikalla kymmenkunta sekä muutamia tuote-esittelijöitä. Me&I -esittelijä Tiia sai buukattua useampia kutsuja ja osa myyjistä keräsi lähes 100€:n tuotot! Aika hyvin mielestäni pienessä kylässä.

Tunnelma oli iloinen ja saimme tälläkin kertaa positiivista palautetta niin asiakkailta kuin myyjiltäkin :) ainoa miinuspuoli oli se, että kuuntelimme lähes koko ajan samaa levyä, jolloin aikuisillakin alkoi biisien sanat olemaan jo tuttuja :D tästä otamme oppia ja varaamme ensi kertaan enemmän valinnan varaa!!

Kirppistempaus tullaan säilyttämään jatkossakin ohjelmassamme, ja otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia siihen, miten tapahtumaa voidaan kehittää.

Olimme myös todella iloisia siitä lahjoituksien määrästä, jotka otimme vastaan. Kuulin juuri Kummeluksen Tanjalta, että päiväkoti otti erittäin mielellään vastaan kaikki kirjat sekä lelut, joita lahjoituskasassa oli! Loput tavarat viemme tämän viikon aikana HOPE ry:lle Turkuun, josta ne matkaavat taas tarvitsevien koteihin.

Muistutan tässä samalla, että HOPE ry ottaa vastaan myös aikuisten vaatteita, astioita, kattiloita, kirjoja, elokuvia jne jne.

Olen iloinen saadessani olla tällaisessa toiminnassa mukana ja on myös ilo huomata, että ihmiset ovat valmiina auttamaan <3

Huikea päivä, huikeat ihmiset!

terkuin, Iita /pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti